Tilbage til webshop

TILBYGNINGER

Arkitekttegnede tilbygninger

Her finder du forskellige arkitekttegnede tilbygninger. Det er alle eksempler på tilbygninger, jeg har tegnet.

Nogle af de arkitekttegnede tilbygninger er skitsetegninger, andre er allerede opført og taget i brug af ejer.

Måske er der en tilbygning, som kan inspirere dig til at komme i gang med dit projekt.

68 kvm smedeværksted ombygget til køkken/alrum

68 kvm gammel smedeværksted i Frederikssund.

Smedeværkstedet er blevet ombygget til et dejligt køkken/alrum med masser af plads til madlavning og gæster.

Hele bolig er blevet ombygget og totalrenoveret. På førstesal er der monteret nye kviste i værelserne. 

35 kvm tilbygning i Allerød.

35 kvm tilbygning i Allerød.

Tilbygningen og det eksisterende parcelhus er forbundet med en mellembygning, hvor gulvet sænkes med 60 cm pga. det skrånende terræn.

Tilbygningen har loft til kip og et vinduesparti med siddeplads i gavlen. Terrassen er niveauinddelt, så den falder naturligt ind i det skrånende terræn. 

32 kvm tilbygning i Frederikssund

32 kvm tilbygning indrettet med overdækket indgang, ny entre i tilknytning til eksiterende bryggers samt et børneværelse på 15 kvm med loft til kip. Tilbygningen er pudset som den eksisterende bolig.

84 kvm tilbygning til bolig fra 1927

84 kvm tilbygning til bolig fra 1927 i Veksø.

Den eksisterende bolig ombygges til fem værelser, mens tilbygning rummer en ny entre, badeværelse og et fantastisk opholdsrum.

I opholdsrummet er der udsigt til den store have. Køkkenet er indrettet med en skabsvæg, vaskeø, komfur omkranset af vinduer. I køkkenet er der plads til stort spisebord og der er udgang til terrasse. 

47 kvm tilbygning i 1½ plan.

47 kvm tilbygning i 1½ plan.

I stuetagen indeholder tilbygningen en ny entre, et badeværelse og et rummeligt kontor. På førstesal finder man et soveværelse med walk-in.

79 kvm tilbygning til bjælkehus

79 kvm tilbygning til eksisterende bjælkehus ved Skibby.

Boligen ligger på et meget skrånende terræn og tilbygningen er sænket i forhold til stueplan. Tilbygningen er indrettet som en stue med adgang til kælder og terræn. Ydervæggene er beklædt med natursten.  

44 kvm tilbygning og ombygning af parcelhus

44 kvm tilbygning og ombygning af parcelhus i Lyngby.

Ved til og ombygningen ønsker ejer sig en rummelig entre, ny stue i åben forbindelse med kontor, et stort, lys alrum. I forbindelse med tilbygning skiftes tagbelægning til tagpap.

53 kvm tilbygning og overdækket terrasse

53 kvm tilbygning og ny overdækket terrasse i Hillerød.

I forbindelse med til- og ombygningen ønskede ejer sig et åbent køkken/alrum med god plads, en børne- og voksenafdeling samt en stue med adgang til en overdækket terrasse, hvor man kan nyde aftensolen. 

32 kvm tilbygning i Nøddebo

32 kvm tilbygning i Nøddebo.

Tilbygningen er indrettet som en stue. Ejer ønskede, at tilbygningen skulle ligne til det eksisterende hus.

43 kvm tilbygning og ny overdækket terrasse

43 kvm tilbygning indrettet med et skønt soveværelse. Fra soveværelset er der er udgang til den nye overdækkede terrasse. 

Soveværelset har et tilhørende badeværelse. Badeværelset er meget rummeligt og er indrettet med en hævet jacuzzi.  Tilbygningen indeholder desuden er ekstra værelse. Mellem den eksisterende bolig og tilbygning er der et hyggeligt uderum med plads til grill og spisning.

Ejer havde et ønske om, at tilbygningen skulle lige det eksisterende hus mest muligt.

30 kvm tilbygning til eksisterende parcelhus

30 kvm tilbygning til eksisterende parcelhus samt 20 kvm udestue i Frederikssund. Der anlægges nye terrasser og havebassin omkring den nye udestue. Der laves ny forældreafdeling med et rummeligt soveværelse, walk-in og et skønt stort badeværelse.  

46 kvm tilbygning til træhus i Allerød

46 kvm tilbygning til et eksisterende træhus i Allerød.

Tilbygningen er indrettet med en ny forældreafdeling og et stort alrum, hvor der er plads til børn, hygge, gæster og hjemmearbejde. Fra det nye soveværelse og alrummet er der adgang til en hævet terrasse. 

”Det var rigtigt godt at møde dig, og vi har en meget 'god mavefornemmelse' ift. at have dig til at tegne vores nye tilbygning. Fornemmer, du forstår vores ønsker og har en god stil.” - Trine Plesner, kunde


Bygget på ideal.shop