Tilbage til webshop

SOMMERHUSE

Arkitekttegnede sommerhuse

Her vil du kunne se en række forskellige arkitekttegnede sommerhus. Nogle af sommerhusene er tegnet som skitseforslag mens andre er opført. 

Du vil kunne se eksempler på helt nye sommerhuse, som jeg har tegnet og tilbygninger til allerede eksisterende sommerhuse. 

Tag et kig rundt og se om der er noget som kan inspirere dig.

100 kvm nyt sommerhus i Karrebæksminde

100 kvm nyt sommerhus i Karrebæksminde.

Sommerhuset er indrettet med en praktisk entre, tre soveværelser og to badeværelser. I det store opholdsrum er der et rummeligt køkken med kogeø, plads til langbord og sovegruppe.

Der er adgang til den 13 kvm store overdækkede terrasse fra opholdsrummet.

92 kvm nyt sommerhus i Havnsø

92 kvm nyt sommerhus i Havnsø.

Sommerhuset er indrettet med to soveværelser, hvoraf det ene har walk-in. I opholdsrummet finder man et køkken med plads til at lave god mad, alrum med adgang til terrassen og en stue med brændeovn. 

48 kvm tilbygning til sommerhus i Højby

48 kvm tilbygning til et sommerhus i Højby.

Tilbygningen er indrettet som en ny stue og to soveværelser. Tilbygningen er udført som en bjælkekonstruktion, så det ligner det oprindelige sommerhus.

Tegn-selv eller tegn-professionelt? Valget er dit

69 kvm tilbygning til sommerhus i Gilleleje

69 kvm tilbygning til eksisterende sommerhus i Gilleleje.

Da der er en del niveauforskel på grunden er tilbygning opdelt i tre enheder i forskellige niveau, så tilbygningen følger terræn. Den første enhed er indrettet som soveværelse og bad, i den anden finder man kontor og depot. Den tredje enhed er indrettet som en stue.

Der er lagt vægt på at tegne en tilbygning, som i stilen ligner det eksisterende sommerhus.

75 kvm nyt sommerhus i Karrebæksminde

75 kvm nyt arkitekttegnet sommerhus i Karrebæksminde.

Sommerhuset er indrettet med to soveværelser, et badeværelse. Der er et dejligt opholdsrum med loft til kip. I opholdsrummet er der et mindre køkken, spiseplads og en brændeovn.

64 kvm tilbygning til sommerhus i Hundested

I 1975 blev det oprindelige sommerhus opført. Det var et mindre bjælkehus på 35 kvm. I 1979 blev sommerhuset udvidet med en vinkel tilbygning.

Det oprindelige sommerhuset var efterhånden i dårlig stand og blev derfor nedrevet. Denne del af sommerhuset blev erstattet med en ny tilbygning på 64 kvm. Det var vigtigt for ejer, at sommerhuset bevarede sit udtryk, selv om den nye tilbygning er næsten dobbelt så stor som det oprindelige sommerhus.

Tilbygningen et indrettet med et stort soveværelse, badeværelse, køkken og et kontor med tilhørende overdækket terrasse

Tagkonstruktionen er blevet efterisoleret og den nye tagbelægninger er fortsat tagpap men ny med trekantlister. Hele facade beklædningen blev udskiftet.

Ombygning af eksisterende sommerhus

Ombygning af eksisterende sommerhus i Dalby Huse.

Der er etableret et stort køkken/alrum i den tidligere garage samt tre nye værelser med udsigt til Isefjorden. Værkstedet er ombygget til wellness afdeling med swimmingpool.

79 kvm nyt sommerhuset ved Skibby.

79 kvm nyt sommerhuset ved Skibby.

Sommerhuset har grønt tag og det passer godt til den dejlige naturgrund som huset ligger på. Der er udsigt til Isefjorden fra opholdsrummet og køkkenet.

119 kvm nyt sommerhus i Jægerspris

119 kvm nyt sommerhus i Jægerspris.

Sommerhuset tilpasses det skrånende terræn med gulve og terrrasser i forskellige niveauer.

Sommerhuset er delt op i sove og opholdsafdelinger. I opholdsafdelingen er der god plads til et langbord og en sofagruppe ved brændeovn. I køkkenet er der en stor vaskeø og adgang til terrasse.

Fra stuen er der adgang til den store overdækkede terrasse.

87 kvm nyt sommerhus og 26 kvm anneks

87 kvm nyt sommerhus og 26 kvm anneks i Hyllingeriis ved Skibby.

Sommerhuset er indrettet med to værelser, et badeværelse og et skønt opholdsrum med køkken/alrum, hvor der er loft til kip.

Fra køkkenet er der adgang til annekset via den store træterrasse, som forbinder de to huse. I annekset er der to soveværelser og et fælles badeværelse 

27 kvm tilbygning til sommerhus i Kulhuse

27 kvm tilbygning til eksisterende sommerhus beliggende i Kulhuse.

Tilbygningen er indrettet som et rummeligt alrum samt et kontor, hvor der er plads til at tage en middagslur. Fra begge rum er der adgang til en 28 kvm overdækket terrasse

15 kvm tilbygning til eksisterende sommerhus

15 kvm tilbygning samt renovering af et eksisterende sommerhus i Vejby.

Der etableres 3 soveværelser i huset, så der er plads til at få besøg af familiens børn og børnebørn. Tilbygningen indrettes som alrum med et fritstående køkken.

45 kvm Tiny House i Jægerspris

45 kvm Tiny House i Jægerspris.

Annekset er indrettet som et Tiny House. Annekset er indrettet med to soveværelser, badeværelse og opholdsrum med et mindre køkken. På den ene væg i opholdsrummet bygges en stor reol med masser af opbevaringsplads. 

Annekset giver mulighed får overnattende gæster i tilknytning til det eksisterende sommerhus på grunden. Familien kommer på besøg fra Norge og begge familier ønsker at have lidt privatliv hvert for sig.

”Tak for tegningerne. Vi er gået i tænkeboks, om det skal være den ene eller den anden løsning. Så du har givet os en udfordring! Det er alle tiders.”   

- Bjarne Nørgaard, kunde

Bygget på ideal.shop