Tilbage til webshop

NYT HUS

Arkitekttegnede huse

Her på siden finder du mange, forskellige eksempler på arkitekttegnede hus. Det er alle sammen nye huse som jeg selv har tegnet, som selvstændig arkitekt. Du finder skitseforslag til nye hus og fotos af arkitektegnede huse, som allerede er opført.

Tag et kig og se om der er noget, som kan inspirere dig. 

212 kvm nyt arkitekttegnet hus med integreret carport og skur

212 kvm arkitekttegnet bolig med ensidig taghældning, 37 kvm integreret carport og skur i Næstved.

Hoveddøren i den arkitekttegnede bolig bliver markeret med den rundende cederbeklædning. Ved indgangen er boligens børneafdeling placeret, sammen med bryggers og bad. I midten af den arkitekttegnede bolig ligger der et stort og lækkert køkken med viktualierum og et tilhørende alrum med 3,7 m til loftet. Stuen og forældreafdelingen er sænke i forhold til resten af huset, hvorved der bliver 4,5 m til loftet og et stort dejligt vinduesparti. Det nye arkitekttegnet hus ligger på en grund, hvor terrænet flader. Der er udsigt ud over Næstved by fra grunden.

211 kvm arkitekttegnet funkisvilla med forskudte niveauer

211 kvm moderne arkitekttegnet funkisvilla på en grund med store terrænforskelle. 

Den arkitekttegnede funkisvilla har niveau spring for at falde mere naturligt ind i terrænet. Funkisvillaen er indrettet med en separate børne- og en voksenafdelinger, som er  placeret i hver sin ende af boligen. Den arkitekttegnet funkisvilla har store lyse opholdsrum med højt loft loftet. Den moderne funkisvilla har integreret udhus og dobbelt carport.

168 kvm moderne bolig med 34 kvm integreret carport

168 kvm moderne bolig med 34 kvm integreret carport. I udformningen af denne arkitekttegnede, er der lagt vægt integrere udsigten til Karrebækfjord mest muligt, således er der udsigt fra kontor, stuen og køkken/alrum.

I det højeste niveau i det arkitekttegnede hus finder man 2 værelser, master bedroom og boligens badeværelser. I det laveste niveau af boligen er der en dejlig stor stue, et centralt placeret køkken og et alrum med plads til masser af gæster.

189 kvm nyt enfamiliehus i Næstved

189 kvm nyt arkitekttegnet hus med ensidig taghældning. Boligen har en stor integreret garage samt en carport til alle familiens kørertøjer.

Der er et dejligt og rummelig køkken/alrum/stue med direkte udgang til terrassen. Huset har en separat børne- og forældreafdelinger.

204 kvm arkitekttegnet villa i Dragør

204 kvm arkitekttegnet villa med forskudte tagflader i Dragør. 43 kvm integreret dobbelt garage. Villaen er indrettet med ungdomsafdeling og master-bedroom. Villaen har køkken med stor arbejdsø, alrum og stue med skydedøre, hvor der er adgang til poolen. 

163 kvm bolig med udsigt til Solrød Strand

163 kvm arkitekttegnet bolig med udsigt til Solrød Strand fra førstesal.

Denne arkitekttegnede bolig er i stuetagen indrettet med et stort køkken/alrum og stue, 2 børneværelse og et master bedroom. Den mindre stue på førstesal har udsigt til havet ved Solrød Strand. Førstesal på den arkitekttegnet bolig er beklædt med zink med stående false.

207 kvm funkis villa med forskudt tagkonstruktion

207 kvm arkitekttegnet funkisvilla med 44 kvm carport, overdækket indgang og et rigtig godt udhus.

Villaen har et stort bryggers, master bedroom og et værelse. Fra kontoret, køkken/alrum og stue har man udsigt til Karrebæk fjord. Køkkenet i den arkitekttegnede funkis villa er forsynet en stor arbejdsø og med adgang til viktualierum. 

200 kvm bolig i forskudte planer med kælder

200 kvm moderne bolig i forskudte planer med 105 kvm kælder.

 kælderen finder man kontor, bryggers og wellnessrum. I den nederste del af stueplan ligger 2 værelser, køkken/alrum med adgang til overdækket terrasse. Derfra kan man gå op til den rummelige stue, hvor der er opmuret pejs.

Ligeledes finder man forældreafdelingen her med badeværelse, walk-in og overdækket altan. Fra altanen man man se ud over Jersie Strand.  

Du får professionel vejledning i alt fra behovet for kvadratmeter til de rette detaljer

132 kvm arkitekttegnet parcelhus med 77 kvm kælder

132 kvm arkitekttegnet parcelhus med 77 kvm kælder beliggenhed i Næstved. Huset har en imponerende entre med 5 meter til loftet og en smuk, åben trappe til kælderen. Køkkenet har dejlige ovenlys, masser af skabsplads og der er udgang til den hævet terrasse. Fra alrummet kan man gå ned til stuen, som er lys, rummelig og med udsigt til gårdhaven. Der er i arkitekturen lagt vægt på, at huset skal passe naturligt ind i et ældre villakvarter, i såvel formsprog som materialer.

232 kvm funkisvilla i forskudte planer

232 kvm funkisvilla i forskudte planer med 67 kvm integreret garage. Villaen er indrettet børneafdeling og en forældreafdeling med masser af skabe, badeværelse og motionsrum. Der er et rummeligt køkken/alrum med udgang til terrasser på begge sider af boligen.

190 kvm højtbeliggende funkisbolig med udsigt

190 kvm højtbeliggende funkisbolig med udsigt over Næstved by. Boligen har 19 kvm overdækket terrrasse med adgang fra køkken/alrum og stue. Boligen har et dejligt stort køkken med viktualierum. Der er endvidere en dejlig forældreafdeling, et rummeligt kontor og en børneafdeling.

197 kvm funkisbolig i 2 etager

197 kvm funkisbolig i 2 etager i Vinge ved Frederikssund.

I stueplan er boligen er indrettet med 3 børneværelser, et fælles aktivitetsrum hvor der er adgang til en overdækket terrasse. Desuden finder man et bryggers og integreret garage i stueplan.

På førstesal er der et dejligt køkken/alrum og stue, hvor der er adgang til en altan. Kontor og forældreafdeling ligger ligeledes på førstesal.

151 km funkisvilla med plads til tre biler i kælderen

151 km funkisvilla med plads til tre biler i kælderen.

Villaen er højt beliggende på grunden og har udsigt fra stue og køkken/alrum ud over Næstved by.

Køkkener har masser af bordplads og der er adgang til den højtliggende terrasse. Derudover finder man i boligen et rummelig soveværelse, kontor og gæsteværelse.

Fra skitse til byggetilladelse - du bestemmer, hvad du vil have professionel arkitekthjælp til

Arkitekttegnet hus med udsigt til Karrebæk fjord

Arkitekttegnet hus med udsigt til Karrebæk fjord. Huset er i 1½ plan med en bred, moderne frontspice. Tagkonstruktionen er opført med trempel.

Stueplan er indrettet med et rummeligt bryggers, to børneværelser og et badeværelse samt et lækkert køkken/alrum. I alrummet går trappen op til førstesal. Man kan nyde den dejlige udsigt ud over Karrebæk fjord, når man går op til førstesal. 

På førstesal finder man en rummelig forældreafdelingen og et stort opholdsrum, som fungere som dels som stue og dels som billardrum.

160 kvm nyt enfamiliehus i Næstved

160 kvm nyt moderne enfamiliehus med integreret garage. Boligen er indrettet, så den passer til parrets kommende pensionist tilværelse. Boligen har en dejlig stue og et rummeligt køkken/alrum med udsigt til søen.

Fra alrummet er der adgang til en overdækket terrasse. Boligen har soveværelse med walk-in, gæsteværelse, kontor og to badeværelser. Der er adgang fra garagen via bryggers. 

200 kvm nyt hus i flere niveauer

Arkitektegnet hus på 200 kvm med 63 kvm integreret garage og en overdækket terrasse. Det nye hus er placeret på en meget skrånende grund og tilpasser sig terrænet ved at have fem forskellige niveauer. 

I det øverste niveau finder man en dobbelt garage og redskabsrum. I den næste niveau er den overdækkede indgang, samt entre, bryggers, gæstetoilet, værelse og depot. Fra entreen kan man gå ned til et stort køkken alrum med udsigt til en sø. I samme niveau finder man to værelser. Stuen er sænket i forhold til alrummet. På laveste niveau ligger forældre afdelingen, som består af et stort soveværelse, walk-in og et badeværelse med badekar. Fra soveværelset man man gå ud på en svalegang, som er forbundet til boligens terrasse. 


Få et uforplig​tende tilbud på en opgave

”Vi er meget glade for huset og trives godt” - Claus W. Lassen, kunde

Bygget på ideal.shop