Tilbage til webshop

ERHVERV

Arkitekttegnede erhvervsprojekter

Her kan du finde flere forskellige erhvervsprojekter, som jeg har tegnet som arkitekt.

Du finder eksempler på rækkehus, dobbelthuse og lejligheder. 

6 lejligheder i Næstved - vandt arkitekturprisen

Lejlighedsprojektet vandt Arkitekturprisen i Næstved

Etageboligbyggeri, Østergade 27, 4700 Næstved
Bygherre: Helvetia Huse Aps
Arkitekt: INDENI Aps

Byggeriet i Østergade præmieres, da det på en vellykket måde flader fint ind med de eksisterende bygninger i gaden samtidig med, at bygningen er af høj kvalitet i et moderne men dog klassisk udtryk.
Tilpasningen til omgivelserne er sket ved, at bygningens udformning og fremtræden, deriblandt dybde, højde og taghældning samt vinduernes placering, passer til de omkringliggende bygninger. Også mod baggården er bygningen tilpasset omgivelserne. Dette både med et rekreativt præg mod det grønne, og et valg af altaner, som ikke tynger bygningen unødigt.
Bygningens facade er symmetrisk opbygget, og dette giver her en harmoni, som passer stilfærdigt ind i gadebilledet. Særligt skal fremhæves anvendelsen af det gedigne teglbyggeri, som klæder både bygning og gade. Det klassisk murede byggeri er her udvidet med en særlig detaljering i form af felter med fremhævede forskudte murskifter i både gavl- og gadefacaden. Dette bidrager nuanceret og harmonisk til den arkitektoniske oplevelse af bygningen.
Med sit udtryk og udformning understøtter byggeriet i høj grad intentionerne omkring fortætning af bymidten med høj arkitektonisk kvalitet, som indgår i "Udviklingsstrategi for Næstved Bymidte”.

Dobbelthus med udsigt til kanal

Et dobbelthus med to boligenheder på hver 117 kvm. Dobbethuset ligger på en meget skrånende terræn. Der er udsigt til kanalen fra begge boliger. 

Hver af de to boliger er indrettet med en entre med bryggers funktion og adgang til gæstebadeværelse. Hver bolig har et master bedroom og to værelser på 11 kvm. I opholdsrummet er der køkken med kogeniche og en stor vaskeø, alrum og stue. Fra stuen er der udgang til terrasse med store skydedøre. 

Boligerne har fælles teknikrum, fælles indkørsel og  garage.


28 rækkehuse i Strøby Egede

De 28 stk. boligenheder i Strøby Egede er opført som rækkehuse og dobbelthuse. Jeg har udarbejdet tre forskellige boligtyper til projektet.

Overvejelser er vejen til et vellykket byggeri - tag mig med på råd

8 stk. rækkehuse i Næstved

8 stk. rækkehuse i Næstved. Rækkehusene er på 115 kvm. Boligerne har en indgang i gavlen med bryggers funktion. Der er master bedroom, to værelser/kontor på hver 9 kvm, et ekstra badeværelse.

Der er et lækkert køkken/alrum og stue på 43 kvm med udgang til terrasse og egen have. Hver bolig har carport og skur.

4 stk. boligenheder i Frederiksund

De 4  boligenheder i Frederiksund er fordelt på to dobbelthuse. Husene ligger på en grund med meget terrænfald. Den ene bygning er nybyggerig og den anden er en eksisterende bygning.

De 2 boligenheder, som er højest placeret, indrettes i et ekstrende parcelhus, som ombygges og renoveres. Denne bygning indeholder to boligenheder på hver 103 kvm samt 25 kvm kælder.

Begge boligenheder indeholder: 3 værelser, badeværelse og bryggers i det nederste niveau. I det øverste niveau finder man køkken, alrum og stue samt entre og badeværelse.

De to boligenheder, som ligger lavest på grunden, har hvert et boligareal på 89 kvm. Begge boligenheder indeholder: bryggers, køkken, alrum, stue og tre værelser samt et badeværelse. Dobbelthus skal opføres som nybyggeri i en moderne stram stil.

24 stk. lejligheder i Næstved

De 24 stk. lejligheder opføres i Næstved på en grund, hvor der er 3 meter niveauforskel. Der er adgang til lejlighederne på den nordlige side af bygningen via svalegang og elevatorer. 

Alle de arkitekttegnede lejligheder har et bruttoareal på 66 kvm. Lejlighederne er indrettet med to værelser, et handicapvenligt badeværelse. Entre. køkken, alrum og stue i åbent plan.

450 kvm tilbygning til erhverv

To forskellige forslag på 450 kvm tilbygning til erhverv. Virksomheden er i vækst og har behov for et storrumskontor, ekstra kontorer, stillerum og mødefacilitet. I den forbindelse har jeg udarbejdet to forskellige forslag til, hvordan man kan lave en tilbygning, som opfylder disse krav. 


240 kvm tilbygning til erhvervsejendom på Frederiksberg

Tilbygning til erhvervsejendom på Frederiksberg. Tilbygningen er i tre etager samt kælder. De karakteristiske detaljer i murværket på den gamle ejendom er ført videre i den nye facade, men i et moderne udtryk.

”Det er en super løsning, du har fået lavet... ros herfra :-)”

- Carsten Johansen, kunde

Bygget på ideal.shop