Tilbage til webshop

FØRSTESAL

Arkitekttegnet førstesal

Her vil du kunne se forskellige arkitekttegnede førstesals projekter. Der er boliger, som har fået helt ny tagkonstruktion og andre som har fået renoveret og ombygget førstesalen.

Kik og se om der er noget, som kan inspirer dig.

81 kvm ny tagkonstruktion på eksisterende 60er parcelhus

81 kvm ny tagkonstruktion på eksisterende 60er parcelhus i Frederikssund.

Huset er blevet totalrenoveret med børneafdeling, bryggers, entre og badeværelse i stueplan.

På førstesal finder man forældreafdelingen samt et lyst køkken/alrum og stue udsigt til Roskilde fjord og adgang til en delvis overdækket tagterrasse.   

44 kvm tilbygning og ombygning af førstesal i Birkerød

Denne bolig i Birkerød har fået både en tilbygning på 22 kvm og en ombygning af førstesal.

Huset er blevet forlænget med 2,2m. Tidligere var der en spindeltrappe til førstesal, som ejer ønsker at udskifte. Trappen er blevet ændret til en ligeløbstrappe, som er blevet placeret i det åbne køkken-alrum.

På førstesal er der lavet en ny rumfordeling med et lækker master bedroom. Der er etableret to nye kviste, som dels giver mere lys i stueplan og samtidig giver en bedre lofthøjde og en dejlig udsigt fra både værelse og badeværelse. 

81 kvm ombygning og renovering af førstesal Vanløse

81 kvm ombygning og renovering af eksisterende førstesal i Vanløse.

Førstesalen er indrettet med to værelser, soveværelse med walk-in, badeværelse. I fordelingsgangen er der masser af skabe med plads til hele familiens tøj. Der er blevet tilføjet ovenlysvinduer og kviste i forbindelse med renoveringen. 

Med en arkitekt får du en professionel, men eksperimenterende og nysgerrig sparring om dit byggeri

Ombygning af førstesal i Fredensborg

På boligen i Fredensborg er tagbelægningen blevet skiftet fra tegltag til stråtag. Boligen har fået etableret en frontspis på begge sider.

Der er lavet en ny indretning af førstesalenOmbygning af førstesal i Roskilde

Førstesalen på boligen i Roskilde skulle ombygges, så der blev plads til tre værelser i stedet for de to oprindelige. Vinklen på tagkonstruktionen er blevet hævet for at give mere plads på førstesal.

Ejer ønskede en siddeplads i gavlen af det nye værelse. Fra den nye siddepladsen i det runde vindue kan man nye udsigten.


115 kvm ombygning af førstesal i Holbæk

Boligen i Holbæk passer ikke til familien behov, derfor har de kontakte arkitekten, så de kan få ændret indretningen.

Førstesal er i dag et stort rum, der skal derfor laves en helt ny indretning af førstesalen. Når førstesal skal ombygges, skal der være plads til et lækker voksen afdeling med rummeligt soveværelse, walk-in og et stort badeværelse med både badekar og dobbelt bruser. Familien ønsker sig desuden et rummeligt kontor med plads til et mødebord. 

Samtidig skal der i stueplan laves en bedre indretning, således at familien får en dejlig og rummelig TV-stue. Familien ønsker sig samtidig en stor køkkenø med flere spisepladser. Der etableres flere ovenlys ved køkkenet, så det bliver en skønt sted at arbejde og samtidig kan man nye udsigten.

Der skal laves en helt ny entre i forbindelse med stuen. Bryggerset skal ligeledes optimeres, så familien får et godt og funktionelt rum.

57 kvm ombygning af tagkonstruktion i Skibby

Det lille husmandssted i Skibby skal have ombygning af tagkonstruktion på garagen. Der skal tegnes en helt nyt indretning af førstesalen. Førstesal skal indrettes med et soveværelse, et børneværelse og et opholdsrum i midten. Samtidig skal trappen skal ændres, således at adgangen til førstesalen bliver bedre.


”Tak for tegningerne - og tak for i dag. Det var et meget spændende møde, og du har VIRKELIG givet os noget at tænke over med alle dine forslag.” 

- Britt Mari Haugberg, kunde

Bygget på ideal.shop